Tu ho fas possible! Aquestes festes regala un tub

Coincidint amb la finalització de la restauració del moble, la Comissió Orgue de Solsona posa en marxa una nova campanya d’apadrinament de tubs per a finançar la rehabilitació.

La campanya per a la restauració de l’orgue de la Catedral solsonina, iniciada l’octubre de 2019, avança amb pas ferm cap al seu objectiu final: que l’emblemàtic instrument torni a sonar en tota la seva plenitud i esdevingui un actiu de primer nivell en el patrimoni cultural i artístic de la ciutat i del Bisbat.

La imatge de la campanya vol fer evident l’abans i el després que han significat per la recuperació de l’orgue les aportacions de tanta gent i tantes institucions i entitats. És la força del poble que permet avançar, i aquest fet es visualitza de forma clara amb la nova imatge que projecta el moble neoclàssic, just acabat de rehabilitar. L’impacte dels colors i l’esplendor recuperats fan que l’orgue aparegui com un nou actor a la nau central de la catedral, que prengui un paper protagonista que fins ara el deteriorament pel pas dels anys li negava.

Ara, en el moment d’iniciar la fase decisiva de la restauració, cal un nou impuls que permeti la finalització de l’obra; cal que tu, i tu, i tu, i jo ho acabem de fer possible.
L’apadrinament es pot fer virtualment, a la web www.orguesolsona.com o bé presencialment a la Joieria Ester, a la Gestoria Mas o a les oficines de la Cúria Diocesana.

La col·laboració quedarà segellada mitjançant un títol nominal que, en cas que sigui per a un regal, es lliurarà en un petit tub de cartolina platejada. A banda de l’originalitat com a obsequi, també cal tenir presents els beneficis fiscals que comporta i la satisfacció d’haver col·laborat a retornar l’esplendor a un dels grans orgues històrics de Catalunya.

A la cartellera del cancell de la Catedral es poden seguir els avenços de larestauració, i als  plafons del peu de l’orgue es poden veure els noms de totes les persones o entitats col·laboradores i patrocinadores.

No restis indiferent: aquestes Festes, TU HO FAS POSSIBLE!

https://www.naciodigital.cat/naciosolsona/noticia/34921/tu-fas-possible-aquestes-festes-regala-tub

Print Friendly, PDF & Email