Qui en dona més? Una subhasta solidària per la restauració de l’orgue

En el marc de la campanya de restauració de l’Orgue de la Catedral de Solsona, us convidem a l’exposició i subhasta que tindrà lloc del 3 al 18 de setembre, a la Sala Gris, al Carrer de Sant Miquel, 9.

Les obres d’art exposades i subhastades són donacions desinteressades dels següents artistes plàstics: Jaume Roure, Ramon Àngel Davins, Gemma Montaner, Claustre Cuadrench, Margarida Piera, Pere Cuadrench, Ramon Padullés, Josep Dalmau, Esteve Sances, Josep M. Massegú, Mar Saiz, Francesc Artigau, Jordi Coromines, Lurdes Santamaria, Josep Miquel Torres, Claustre Sunyer, Aleix Albareda, Joma, Ramon Calonge, Jaume Cuadrench, Lluís Clop (Nian), Aurembiaix Sabaté i Joan Carrió.

Les obres exposades sortiran amb un preu inicial que cada artista fixarà prèviament. El públic assistent podrà augmentar aquest valor amb puges mínimes de 25 €, de tal manera que el seu valor s’anirà actualitzant i quedarà reflectit al peu de cada obra fins al dia de finalització de la
subhasta.

Els beneficis es destinaran íntegrament a finançar la campanya de restauració de l’orgue de la Catedral de Solsona. Del cost inicial de l’obra – 671.543,01€-, només falten per cobrir 42.848,95€. Això ha estat possible gràcies a les aportacions d’administracions, empreses i particulars que han realitzat un gran esforç per a fer possible una nova vida per al monumental orgue de Solsona.

L’horari d’obertura és el següent:
Del 3 al 12 de setembre
Matins: 12 a 13:30
Tardes: 19 a 21
Del 13 al 18 de setembre
Tardes: 19 a 21
Us convidem a visitar-la i a prendre-hi part! Qui en dona més?

https://www.naciodigital.cat/naciosolsona/noticia/36972/qui-dona-mes-subhasta-solidaria-restauracio-orgue

Print Friendly, PDF & Email