Presentació del projecte de restauració de l’orgue de la catedral de Solsona

El passat dissabte, 19 d’octubre, al Teatre Comarcal de Solsona es va presentar el projecte de restauració de l’orgue de la catedral. La Comissió de l’orgue va presentar aquesta gala amb el títol VENTUS amb la col·laboració musical i artística de diferents grups de la ciutat.

Una quinzena d’artistes i formacions musicals es van unir en un espectacle dedicat al més grans dels instruments. Al mateix temps, el mestre orguener Albert Blancafort va oferir una breu conferència sobre la restauració de l’orgue i la seva particular història.

Amb aquesta gala es va donar el tret de sortida a la campanya per donar a conèixer l’important projecte de restauració i, a la vegada, conscienciar les solsonines i solsonins sobre la necessitat de restaurar l’últim dels grans orgues històrics de Catalunya.

La Comissió de l’orgue de la catedral de Solsona vol agrair l’esforç i la dedicació de tots els artistes i col·laboradors que van fer possible VENTUS el passat dissabte. La presentació del projecte per a la restauració de l’orgue de la catedral va ser tot un èxit, gràcies al suport de tota la gent que hi va participar.

Print Friendly, PDF & Email