Fundació “la Caixa” i Caixabank col·laboren en la restauració de l’orgue de Solsona

Fundació “la Caixa” i Caixabank col·laboren en la restauració de l’orgue de Solsona – Bisbat Solsona

L’entitat, amb gairebé 90 anys d’arrelament a la ciutat, a través de la Fundació “la Caixa”, aporta 15.000€ en el projecte de restauració de l’orgue de la catedral de Solsona.

Fundació “la Caixa” i Caixabank col·laboren en la restauració de l’orgue de Solsona – Bisbat Solsona

El dilluns, 23 de novembre, a les dependències del Palau Episcopal, es va formalitzar la col·laboració de Fundació “la Caixa” i CaixaBank en les obres de restauració de l’orgue de la catedral de Santa Maria de Solsona, amb una aportació de 15.000€.

Els signants foren mossèn Lluís Grifell i Vilà, Degà del Capítol Catedral de Solsona i president de la comissió de restauració i el Sr. Víctor Martínez i Alsinet, director de banca d’institucions de CaixaBank a Lleida.

Des de la comissió es rep com una gran notícia aquesta col·laboració ja que, per una banda, representa un pas important en la consecució de l’objectiu final, i per altra, palesa una vegada més la vinculació de la institució bancària amb la vida cultural i patrimonial de la ciutat. El fet que una entitat amb el pes i la representativitat de CaixaBank participi en la restauració és un impuls molt important per a la campanya, i que pot ser un agent motivador per a ajudar a cobrir la part que encara queda pendent de finançar.

En paraules de la pròpia entitat financera, “l’Acció Social és un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social”.

Informa: Comissió Orgue Solsona

Print Friendly, PDF & Email