El teu entre 3000! Primers resultats

La campanya d’apadrinament dona un impuls important en la primera fase de restauració de l’orgue de la Catedral de Solsona.

La restauració de l’orgue de la Catedral solsonina es troba de ple en la primera fase, prevista de finalitzar a finals del primer trimestre de 2020. Des de la comissió volem agrair la bona resposta que està donant Solsona, tant les entitats, com les institucions i els particulars; entre tots anem avançant en aquest repte tan complex i il·lusionant, alhora.

Tal com ja vam informar en iniciar-se la campanya, l’evolució d’aquesta es pot anar seguint a través dels plafons que hi ha instal·lats al vestíbul de la Catedral de Solsona i al peu de l’orgue, Al del vestíbul s’hi reflecteixen els donatius i aportacions i el mapa amb els 3.195 tubs –petits, mitjans, grans, gegants i de façana-, on es pot veure quins són ja apadrinats. Al peu de l’orgue, hi ha la relació de patrocinadors i col·laboradors i la quantitat total recaptada. Tota la informació, que també podeu trobar a la web www.orguesolsona.com, s’actualitza periòdicament.

La publicació econòmica que adjuntem té dos objectius: per una banda, donar comptes amb total transparència i màxima claredat, dels ingressos rebuts i les despeses efectuades a 31 de desembre de 2019; per l’altra, agrair totes les aportacions rebudes, també les col·laboracions no monetàries, tan importants per al desenvolupament de la campanya, especialment als artistes locals, als mitjans de comunicació i a l’Ajuntament de Solsona. Moltes gràcies a tothom. Junts ho farem possible!

Solsona, 16 de gener de 2020
COMISSIÓ ORGUE SOLSONA

Estat de comptes

Print Friendly, PDF & Email