El teu entre 3000! Aquestes festes, regala un tub

La Comissió Orgue de Solsona posa en marxa una campanya d’apadrinament de tubs de l’orgue per a finançar la restauració

La campanya per a la restauració de l’orgue de la Catedral solsonina, que s’inicià amb l’espectacle Ventus i ja es troba en la seva primera fase d’execució, dóna un pas més i ofereix la possibilitat d’apadrinar o regalar un dels 3.195 tubs de l’emblemàtic instrument.
La gran quantitat i diversa tipologia de tubs fan que hi hagi un gran ventall d’imports -des de 60€ un tub petit, a 1.000€ un tub de façana-, fet que facilita que cadascú pugui trobar un regal d’acord amb els seus interessos.

L’apadrinament es pot fer virtualment, a la web www.orguesolsona.com o bé presencialment a la Joieria Ester, a la Gestoria Mas o a les oficines de la Cúria Diocesana.
La col·laboració quedarà segellada mitjançant un títol nominal que, en cas que  sigui per a un regal, es lliurarà en un petit tub de cartolina platejada. A banda de l’originalitat com a obsequi, també cal tenir presents els beneficis fiscals que comporta i la satisfacció d’haver col·laborat a retornar l’esplendor a un dels grans orgues històrics de Catalunya. 

Aquests dies s’instal·larà una cartellera al cancell de la Catedral amb la informació dels avenços de la restauració, en el qual també hi haurà una bústia per a fer aportacions.  Així mateix, a sota l’orgue s’hi col·locaran uns plafons amb els noms de totes les persones o entitats col·laboradores i patrocinadores, que s’aniran actualitzant a mesura que es vagin produïnt. 

Paral·lelament, la Comissió redactarà un conveni amb el Capítol Catedralici per tal de garantir que l’orgue estarà a disposició de la ciutat de Solsona per a actes culturals, concerts o bé per a impartir la docència. 
No us quedeu sense: aquestes Festes, EL TEU ENTRE 3.000!

https://www.naciodigital.cat/naciosolsona/noticia/31519/teu-entre-3000-aquestes-festes-regala-tub

Print Friendly, PDF & Email