Any Nou, Orgue Nou

S’inicia la campanya de Nadal amb la posada a la venda de les entrades per al Concert ANY NOU, ORGUE NOU, que tindrà lloc el dilluns 1 de gener de 2024, Cap d’Any, a les 7 de la tarda a la Catedral de Solsona

La Comissió Orgue de Solsona inicia la campanya nadalenca amb la intenció que puguem gaudir del nou orgue restaurat i també d’avançar en el finançament de la rehabilitació, ja a la recta final, però encara no enllestit del tot. Malgrat que la campanya ha estat un èxit rotund, i tant institucions com particulars han respost amb escreix a la crida, encara queden 31.124,70 euros per acabar de recaptar, dels 671.543,01 euros del pressupost inicial.

Any Nou, orgue nou, el concert.

A partir del dilluns18 de desembre, es posen a la venda les entrades del concert ANY NOU, ORGUE NOU, que tindrà lloc el dilluns 1 de gener de 2024, Cap d’Any, a les 7 de la tarda a la Catedral de Solsona.

El concert anirà a càrrec de quatre organistes – JOAN BOIX, GREGORI FARRÀS, ROGER FÉLEZ i JORDI XANDRI-, que oferiran un variat repertori nadalenc, des de nadales tradicionals fins a peces clàssiques. Les cançons alternaran amb un recitat de poemes a càrrec de MARGA TORRES.

Les entrades seran a la venda, a partir del dilluns 18 de desembre, al portal https://entradessolsones.com/, o una hora abans del concert, al vestíbul de la Catedral de Solsona. Preu entrada: 15 € (Menors de 14 anys, gratuït).

A la porta de l’orgue

A principis del 2024 es col·locarà la nova porta d’accés a l’orgue, aquesta nova porta durà inscrits els noms de totes les persones, empreses o institucions que hagin col·laborat en la campanya de restauració i que així ho desitgin, per deixar constància històrica del fet. Qui vulgui ser-hi i encara no hagi fet cap aportació, té temps fins al 31 de gener de 2024.

Com podem fer-ho? Doncs, apadrinant un tub o fent una aportació econòmica a la Rellotgeria Ester, la Gestoria Mas o a la web de l’Orgue de Solsona

Que tingueu un Bon Nadal i un Feliç ANY NOU, ORGUE NOU!!

https://www.naciodigital.cat/naciosolsona/noticia/43184/any-nou-orgue-nou?rlc=ml

Print Friendly, PDF & Email